william-iven-5895-unsplash.jpg

Umbraco hjemmesider

Umbraco er en af verdens mest udbredte CMS platforme til at udvikle webløsninger til virksomheder. Med høj fleksibilitet, et sikkert system og et hav af integrationsmuligheder er Umbraco særdeles velegnet, uanset om du har behov for en simpel webløsning eller et komplet system med flere funktionaliteter.

Vi tilbyder både at renovere på din eksisterende hjemmeside eller at bygge et helt nyt site. Med en personaliseret hjemmeside sikrer du et unikt udtryk, der understøtter din virksomheds brand og personlighed.

Om Umbraco CMS

Umbraco er en open source CMS platform af dansk oprindelse. Systemet blev første gang lanceret i 2000 og har i dag over 440.000 aktive installationer i hele verden, og store kunder som Carlsberg, Coop og Microsoft.

At Umbraco er et open source system indebærer, at du ikke skal betale en dyr licens. Du ejer selv din hjemmeside-løsning og bevarer kontrollen med din side, uanset hvilken IT-leverandør, du har.

Skil dig ud med dit eget design

Din hjemmesides design er et vigtigt redskab til at kunne udtrykke, hvem I er. Derfor tænker vi også jeres brand ind i layoutet af din hjemmeside. Vores kreative designere, front-end-udviklere og grafikere sørger for at designet følger funktionaliteten.

Djævelen er som bekendt i detaljen, men det er ikke altid nemt at overskue eller huske alle elementerne rundt om en velfungerende hjemmeside. Så hvis du har behov for det, samler vi alle de løser ender, som tekstforfatning, SEO-optimering og online markedsføring, der sammen sørger for, at du får en professionel og synlig hjemmeside.

Nem at betjene og vedligeholde

Med vores certificering Umbraco Certified Partner garanterer vi en hjemmeside, der ikke blot overholder gængse standarder og kan lege pænt med Google, men som også er let at betjene.

Vi prioriterer at give dig et system, som er brugervenligt og nemt kan vedligeholdes. For eksempel hvis du vil udskifte et billede eller lave et nyt menupunkt, kan det gøres uden de store armbevægelser. Hjemmesiden er også responsiv, hvilket betyder, at den fungerer på alle enheder, såsom PC, Mac, tablets og mobiler. Derudover tilbyder vi løbende gennemsyn og vejledning på din hjemmeside, så den forbliver velfungerende og aktuel.

Jeg mener det meget positivt, når jeg siger, at ProCore er nogle nørder. De er verdensmestre i Umbraco, og det var derfor, vi valgte dem. 

- André Bjørn Nielsen, formand for FSFI i 2015.

6 gode grunde til at vælge Umbraco CMS

✔ Skalérbart og fremtidssikret CMS
✔ Høj performance
✔ Ingen licensomkostninger
✔ Integrationsmuligheder til eksempelvis e-mail-, lager- og økonomisystemer
✔ Brugervenligt back-end, når du skal tilføje/rette indhold
✔ Gode designmuligheder

Sådan arbejder vi
-
få et indblik i et typisk projektforløb

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support