PROCORE-251.jpg

Hvem er vi?

ProCore er digital samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder, som ønsker at løfte deres forretning.
Vores kernekompetence er at understøtte digitaliseringsprocesser med skræddersyede IT-løsninger, der optimerer vores kunders systemer og letter deres arbejdsgange. Men vigtigst af alt er vi sparringspartnere. Vi ved, hvor forretningskritisk det er at finde de rette digitale løsninger til den rette pris.

Siden vi startede i 2002 har vi løst flere hundrede opgaver for et hav af spændende kunder lige fra rejsearrangører, entreprenører og ejendomsadministration til foreninger og detailbutikker.

Det startede i 00'erne..

Morten Kragh Jensen startede ProCore ApS i 2002 ud fra ønsket om at øge arbejdsglæden i erhvervslivet med smartere IT-systemer. Siden da er ProCore vokset i størrelse og i ambition. Vores team består af dygtige IT-programmører, systemudviklere og forretningsrådgivere, der alle er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at nå deres digitale potentiale.  

Men trods vores mange år på markedet er ProCore ikke større end, at vi er på fornavn med alle vores kunder og hurtigt kan træde til, hvis en opgave skal løses. Mød vores team her

Vækst belønnes med en Gazelle

Et specialdesignet bestillingssystem til rejsebranchen og en håndfuld store cases medførte, at vi i 2016 blev de stolte modtagere af Børsens Gazelle-pris for virksomheder i vækst.

Anerkendelsen afspejlede en periode med vokseværk, hvor vi udvidede vores team og flyttede til nye og større lokaler i det nordlige Aarhus.

Siden da har vi udvidet vores portefølje, og arbejder os støt hen imod endnu en Gazelle til samlingen.