william-iven-5895-unsplash.jpg

Har dine IT-systemer brug for et gennemsyn?

Vi oplever ofte, at virksomheder lever med nogle rustne IT-systemer, der sinker arbejdet, og i visse tilfælde, arbejdsglæden.

Det kan være, at din hjemmeside kører på en forældet version, eller at dine systemer ikke længere kan følge med tiden, eller endnu vigtigere, med din virksomheds vækst. Det kan også skyldes, at du abonnerer på en dyr licens, hvor udbyttet ikke længere tilsvarer udgiften. Eller det kan være, at du har købt en IT-løsning, men at den ikke lever op til forventningerne - hverken økonomisk eller funktionelt.

Endeligt kan det være, at du bare gerne vil have rådgivning om, hvordan du får det optimale ud af den løsning, du har lige nu. Uanset hvilken udfordring du står med, så får vi den digitale del af din forretning tilbage på rette spor.

En gratis tilstandsrapport

Det starter med en afklaring af jeres behov, så vi er sikre på at levere en gennemtænkt løsning, der virker. Seniorudvikler og ejer af ProCore, Morten Kragh Jensen, nyder at dykke ned i nye problemstillinger, og sidder klar ved telefonen til at give en uforpligtende vurdering af din forretning. Se det som en tilstandsrapport, hvor vi klarlægger, om der er noget, der sænker jer, og hvordan vi bedst muligt kan fjerne forhindringen.

Hvis du går videre med vores løsning, vil vi derefter afholde en workshop, hvor det egentlige arkitektarbejde begynder. Den løsning vi efterfølgende bygger, vil derfor altid være baseret på dine behov, og vil være tydeligt defineret.

Høj kvalitet til tiden

Du kan altid regne med et højt kvalitetsniveau i vores løsninger. Vi trækker på mange års erfaring med webudvikling, og stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse. Det, vi aftaler til workshoppen, får du også - naturligvis til tiden.

Tiden efter implementering af løsningen er ofte den mest kritiske for virksomhederne. Vi sørger derfor for, at brugerne af systemet får en tryg og grundig introduktion til systemet, sådan at det er nemt at betjene og vedligeholde. Derefter er vi kun et telefonopkald væk når I har brug for support og hjælp med spørgsmål, store som små, der altid dukker op i kølvandet på en ændring i arbejdsgange.

Sådan arbejder vi
-
få et indblik i et typisk projektforløb

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support