Banner 2.jpg

Vi ville digitaliseres

fsfi medlemssektion web.png

Til FSFI har vi leveret et site, der omfatter:

  • En offentligt tilgængelig hjemmeside.
  • En medlemsportal med webshop, forum og informationssider, som alle kræver et log in.
  • Systemet indeholder ligeledes en stor administrationsdel, som er designet fra bunden. Det er koblet op på et bogføringssystem og kan afsende automatiske mails til medlemmerne i forbindelse med deres handlinger på medlemsportalen.

André fra FSFI siger:

Deres fantastiske tekniske indsigt. Jeg mener det meget positivt, når jeg siger, de er nogle nørder. De er verdensmestre i Umbraco, det system, de arbejder i, og det var derfor vi valgte dem. Den gamle hjemmeside var også opbygget i Umbraco, så den nye hjemmeside er velkendt, men har bare mange flere funktioner.

Medlemmerne kan nu selv lave en række arbejdsprocesser, som før lå hos bestyrelsen og foreningens sekretær. Det betyder, at de har fået frigivet mere tid, som de kan bruge på at fokusere på foreningen. Det betyder også, at medlemmerne oplever en større fleksibilitet, fordi de selv kan udføre opgaverne.

ProCore var i processen FSFI’s digitale samarbejdspartner. Det betyder, at vi tager et kig hele vejen rundt om den digitale løsning, og hvilke områder det bedst kan betale sig at arbejde med.

Morten har tit haft nogle forskellige løsningsmuligheder, når vi har snakket sammen. Han siger altid: ”Den forkromede løsning er sådan og sådan”, men er også reel omkring, at mange ting kan løses mere lavpraktisk og dermed koster færre timer. Der er altid flere muligheder at vælge imellem.
Han giver mig noget at tænke over.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support