Banner 2.jpg

De er eksperter i Umbraco

dacs web.png

DACS ville både re-designe deres brand og skifte hjemmeside. Vi havde derfor to samarbejdspartnere i denne proces – både vores kunde DACS og designvirksomheden NNON.

Ane Dybdahl fra DACS oplevede, at det var rart, at vi selv håndterede kommunikationen med NNON, så hun ikke behøvede at være med i hele processen.

De har selv clearet med NNON, hvis der har været udfordringer. Det har jeg ikke mærket noget til. Da hjemmesiden var ved at være i mål, tog jeg over og fyldte på. Det er gået så fint. 

På ProCore er vi vant til at arbejde sammen med en designer. Betina Nielsen fra NNON var ny for os, og samarbejdet var gensidig positivt.  

Det hele har været meget ligetil. Jeg lavede designet, og de programmerede. ProCore var konstruktive i deres feedback,og det har været et meget udviklende samarbejde. Vi samarbejdede rigtig godt omkring kunden. Der er ikke ’for mange kokke i køkkenet’, og så er de bare rigtig hurtige. Det kan jeg godt lide. 

DACS’s nye hjemmeside er skabt i NNON’s nye grafiske design. Siden er lavet i Umbraco, og Ane Dybdahl uddyber:

Nu kan vi lave slideshows og sætte mange af vores flotte billeder ind på siden. Det er godt og funktionelt, og så har den nye version af Umbraco bare nogle helt andre funktionaliteter. Den nye hjemmeside er mere interaktiv og moderne, og så viser den vores produkter meget bedre. Desuden er det blevet meget lettere at komme i kontakt med os.
Hele processen med hjemmesiden har kørt rigtig godt.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support