Banner 2.jpg

Vi har fået den bedste løsning

  • hm-as 2 web.png
  • hm-as 1 web.png

Til HM har vi lavet:

Ny og responsiv hjemmeside, som er designet lige efter ønske.

Et intranet med:

  • Opslagstavle med kategorier, som er let at sortere i og med farvekoder.
  • Dokumentmappe
  • Projektoversigt
  • Medarbejderoversigt
  • Galleri
Vi har brugt ProCore til at skabe en helt ny og responsiv hjemmeside fra bunden. Og så et intranet. Nu spiller det hele sammen, så når vi lægger noget på hjemmesiden slår det også igennem på intranettet,

fortæller Sine Madsen fra HM Entreprenør A/S.

Når projektet er så omfattende, hvor det griber så dybt ind i mange arbejdsrutiner hver eneste dag, er det vigtigt, at der er tillid mellem kunden og os.

Tilliden havde stor betydning for os, da vi valgte ProCore. De har også været meget professionelle. 

Hos ProCore var det en spændende proces at være en del af, fordi vi var med helt fra starten. Med vores mange år i branchen, har vi opbygget et stort videnskatalog, som vi kan trække på, når vi samarbejder med en ny kunde.

Vi var meget på bar bund. Der var de gode til at fange, hvad vi reelt gerne ville have. Så det de fremsendte bagefter var bare supergodt. De er gode til at komme med ideer og forslag, som vi ikke lige selv havde tænkt på.
Efterfølgende har de været gode til at vejlede os over telefonen. Vi vedligeholder selv sitet og det virker meget simpelt, det vi skal. I dag er der en stemning omkring, at ’det kan vi da godt’. Der var ikke nogen, der havde prøvet den slags før.

Sine fra HM vil gerne anbefale ProCore til andre:

Fordi vi er tilfredse med resultatet. Vi har en hjemmeside og et intranet, som er helt færdigt, og som bare fungerer godt.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support