Sådan arbejder vi

Følg med i vores arbejdsgang fra start til slut.

Vi er meget nysgerrige på, hvilke udfordringer du står med lige nu. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 82 138 138 til en uforpligtende snak. Efterfølgende kommer vi gerne ud til dig til et gratis første møde, hvor vi bliver klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

20180920-PROCORE9609_web.jpg

Gratis første møde

På det første møde lærer vi mere om den problemstilling, du sidder med. Du har måske en gammel hjemmeside, der skal fornyes, eller har brug for et system eller program, der kan løse en opgave for dig eller noget helt tredje.

Her vil du møde Morten Kragh Jensen, indehaver af ProCore og seniorrådgiver. Morten brænder for at finde de helt rette løsninger til jeres udfordringer. Morten følger jer desuden under det videre forløb, så du sikrer dig et tæt og kvalificeret samarbejde med en kontaktperson, der kender dig og din forretning.

Mødet er ganske gratis og uforpligtende. Vælger du at gå videre med Mortens løsningsforslag, er næste skridt en workshop, hvor vi for alvor tager fat om roden af problemet og designer den rette løsning.