Banner 2.jpg

Business intelligence

Vi har hjulpet Shoptimizer med at digitaliserer en række dataoverførelser imellem forskellige systemer. De kan trække rapporter fra deres systemer, der giver dem overblik og servicerer deres kunder. Christoffer Borup, som er partner og marketing director, siger:

Vi er glade for samarbejdet med ProCore, hvor vi generelt oplever grundighed i alle processer fra prisestimater til levering.

I en virksomhed som Shoptimizer er data essentiel for deres forretning. Derfor skal de være let tilgængelige og målbare.

Det er således vores indtryk, at ProCore hurtigt har fundet hjørnestenene i vores unikke branche og skabt sig den fornødne indsigt i, hvordan deres leverancer kan understøtte vores fagområde. 

Hos ProCore byder vi gerne ind med nye vinkler på den problemstilling, som vores kunder kommer med. Vi bruger vores faglige fundament til at ryste posen lidt og give et nyt perspektiv.

ProCore er en god sparringspartner med både høj faglig integritet og kompetence inden for de teknologier, de beskæftiger sig med, hvilket for vores vedkommende har givet sig udslag i en stærk business intelligence løsning.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support