Banner 4.jpg

Troværdig og tillidsvækkende

IF Odense har fået leveret et bookingsystem, hvor phonere kan booke møder for assurandører. I samme system kan man rapportere, om møderne er endt med salg eller ej. Det er en af flere løsninger, som IF Odense har fået leveret fra ProCore.

Hos ProCore bruger vi altid mest tid i opstarten. Det vælger vi, fordi vi mener, at bygger vi et godt fundamentet, bliver jeres IT løsning meget mere stabil. Til det siger Jesper Blicher fra IF Odense.

Det er i forventningsafstemningen, at ProCore er særligt skarpe. Jeg har fuldt ud tillid til, at det vi aftaler også leveres til punkt og prikke, som vi har aftalt det. Det betyder ufatteligt meget. At man kan stole på, at man får det leveret og ikke står tilbage med en forventning om noget andet, end det man får. 

Hos ProCore mener vi det, når vi siger, at vi er din digitale samarbejdspartner. Det betyder, at vi også fortæller dig, når noget ikke kan lade sig gøre – eller vi mener er uhensigtsmæssigt.

Morten er meget grundig i at sikre, at hans kundes forventninger af funktionalitet er rigtigt afstemt, inden de begynder at kode. Han er især god til at kommunikere det, en løsning ikke kan. Showstopperne, om man vil. Derfor kan jeg godt lide at handle med ham.
Jeg vil sige, at man trygt og roligt kan regne med, at det man aftaler, det får man. Er man selv fair og retfærdig i sin forretning, så er Morten og ProCore en fantastisk samarbejdspartner. 

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support