Banner 2.jpg

Unik hjemmeside

laureal web.png

Laursens Realskole har fået lavet en hjemmeside, som er skræddersyet helt fra bunden. Den er integreret med Skoleintra, så den henter informationer derfra.

Hjemmesiden er opbygget i Umbraco, og er responssiv til både mobil og tablet.

En hjemmeside er med til at brande en skole, det er skolens ansigt udadtil. Og derfor var valget af samarbejdspartner vigtig for Vagner Sloth fra Laursens realskole:

Efter en lille udbudsrunde, hvor vi også havde kigget lidt ud i verden, havde vi besøg af hvert firma. Det var ProCore, der gav det bedste indtryk. Størst troværdighed.

Hos os er det vigtigt, at kunden føler sig mødt - men også mærker vores faglighed. Derfor siger vi til, hvis kunden vælger en løsning, som vi umiddelbart ikke er enig i.

Vi kunne mærke på både Martin og Morten, hvis de var uenige i vores forslag. "Jamen altså, det kan I godt få. Men I skal bare vide at sådan og sådan – og jeg vil ikke anbefale det." Og det sætter vi egentligt pris på. Lige når man står i det, så er det måske lidt irriterende, men det er jo fordi, der er noget erfaring, som vi kan drage stor nytte af og få et kvalitetsprodukt ud af, og det er vi glade for.

Hos ProCore har vi valgt at arbejde i Umbraco, som er gratis at bruge for vores kunder. Det gør vi blandt andet, fordi vi synes, det er let at lære at bruge.

Den er ikke kun lidt nemmere at arbejde på end den gamle, den er meget nemmere at arbejde på.
Vi vil helt klart anbefale ProCore til andre.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support