Banner 2.jpg

Ny hjemmeside med smarte features og simpel navigation

hdc færdig forside.PNG

Harley-Davidson Club of Denmark stod overfor at opdatere deres hovedside og samtidig ensrette de 6 distrikters sider for at skabe en mere simpel og ensartet hjemmeside, som er let at navigere i for medlemmerne.

Ved at lave en ny hjemmeside gjorde H-DCDK det nemmere for deres medlemmer at finde de vigtige informationer.

Vi hjalp H-DCDK med fra bunden at komme op med et design, som gør, at hvert distrikt har deres egne sider med informationer relevante for lige netop deres distrikt, men i den samme indpakning.

Som i alle vores samarbejder har det været vigtigt at lytte til H-DCDK og finde dén bedste løsning på deres udfordring.

Peter Rytter Jensen, som er sekretær i hovedbestyrelsen er glad for samarbejdet og processen:

“Der er plads til at komme med vores egne idéer. Med den første workshop var der ligesom en afstemning af forventninger i forhold til både idéer og økonomi. Det gør, at man ved, hvad man kan forvente.”

Nye og smarte features til events

Alle events i Harley-Davidson Club of Denmark’s distrikter styres gennem Facebook begivenheder. Det skaber derfor meget dobbeltarbejde, når events både skal oprettes på Facebook og på hjemmesiden for at fremgå begge steder.

Derfor er en af de nye features på hjemmesiden en integration med Facebook begivenhederne, som gør, at begivenheden fra Facebook bliver vist direkte på hjemmesiden. De bliver integreret på en måde, hvor det ser ud som, at de også ligger direkte på hjemmesiden. Altså en smart og flot løsning.

Det gør det let for medlemmerne hurtigt at få et overblik over de kommende events.

 

Vi kan alle godt lide at vide, hvad vi får for vores penge, og H-DCDK er selvfølgelig ingen undtagelse:

“Jeg synes ProCore har en meget professionel tilgang til samarbejdet. De stiller ikke noget til udsigt, som de ikke kan levere. Det de stiller til udsigt, er også det, der kan laves og bliver leveret.”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Gratis første møde
Workshop
Udvikling
Undervisning
Support