textpage-banner.jpg

Umbraco Websites

Du vil have et website designet specifikt efter dine ønsker og behov. Et website der fungerer, er let at betjene internt og eksternt, lever op til alle Googles regler og samtidig afspejler din virksomheds professionelle brand. Dine kunder forventer, at din hjemmeside er responsiv, lækker, interessant, nem at finde og nem at finde rundt på. Hvis ikke, så smutter de.

Den er vi helt med på.

Hvis du tænker, at vi bare er ude på at sælge dig en dyr løsning, tager du fejl. Men vælger du os, vælger du samtidig en unik løsning, kodet, designet og bygget præcis til din virksomhed. Og det koster selvfølgelig noget. Præcis som dine egne ydelser og produkter koster noget.

Derfor skal du spørge dig selv - er din hjemmeside pengene værd?

Dit Umbraco website er

… bygget af håndværkere og specialister, og som matcher dine ønsker og behov til punkt og prikke. Vi er først tilfredse, når du har taget websitet i brug. Med Umbraco får du flere fordele:

  • ingen licensomkostninger
  • ingen begrænsning i layout
  • god performance
  • nem fremtidig vedligeholdelse

Umbraco er en dansk udviklet platform til open source CMS. For dig betyder det, at du ejer din løsning - og skulle du af uvisse årsager ønske at skifte leverandør, koster det dig ikke noget. Det er en af grundende til, at tilfredse kunder er afgørende for os.

Vi er Umbraco Certified Partner, og det er din garanti for, at vi kan levere en hjemmeside, der ikke blot overholder gængse standarder, og kan lege pænt med Google … den performer også godt og er let at betjene i fremtiden.

Med Umbraco har du frie hænder til at få udarbejdet lige præcis det layout, der matcher din virksomheds behov og brand. Vi har selvfølgelig kreative front-end udviklere og grafikere til at slå stregerne, så du blot skal godkende og nyde resultatet.

”Jeg mener det meget positivt, når jeg siger, at ProCore er nogle nørder. De er verdensmestre i Umbraco, og det var derfor vi valgte dem.” - André Bjørn Nielsen, FSFI

textpage-sideblock.jpg

Hej! Hvad leder du efter?

Din virksomhed er unik - det skal din it-løsning også være.
Psst: Gør det hele meget nemmere for dig selv - giv os et kald. Vi er klar, når du er.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support