textpage-banner.jpg
Umbraco

ProCore kan oversætte deres verden til min

West Wind havde brug for en leverandør, der kunne samle 4 domæner under et, så webredaktøren kunne vedligeholde alle sites via et login. Det var lige om at finde den rigtige til projektet.

”Det var faktisk en henvisning fra en af dem, ProCore deler kontor med. Så vores første kontakt med dem var gennem netværk.”, begynder Ralf Andersen, Marketing, fra westwind.dk.

Vi taler samme sprog

For Ralf Andersen var der især en ting, der var afgørende for succes:

”Det vigtigste er, at vi taler samme sprog. ProCore kan oversætte deres verden til min verden. Nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad der sker, og hvordan ændringer kan påvirke funktionaliteten. Den opgave har de løftet rigtig godt.”

”Selvfølgelig skal pris og kvalitet også hænge samme. Igen har det betydet meget, at vi taler samme sprog. Vi har indhentet tilbud fra flere forskellige, og her var ProCore bare mere nede på jorden. De kalder det det, det er og gør det ikke sværere end det er. Det har virkelig meget at sige, at man føler der er tillid, og at vi forstår hinanden.”, forklarer Ralf Andersen.

Jeg er bestemt en tilfreds kunde

Ralf Andersen er også godt tilfreds med, at ProCore kunne favne flere opgaver:

”Jeg synes, det har været rart, at vi også kunne lægge vores SEO ved dem. Det der gjorde det var igen økonomien og så, at det ikke var kompliceret at forstå. Det er der ellers en tendens til i branchen. Så jeg er bestemt en tilfreds kunde.”

Han runder af med ordene:

”De fleste, der sidder i samme stilling som jeg, har en grundviden omkring, hvordan det hele virker. Men Umbraco vidste jeg ikke præcis, hvordan virkede. Her har Morten og Stine ageret bindeled mellem os og programmørerne. De har samlet enderne og været gode til at spørge ind og vejlede os, så vi har fået den mest økonomisk fordelagtige løsning.”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support