textpage-banner.jpg
Umbraco

ProCore er kompetente

Da Toscana-Vacanze havde behov for en omfattende opdatering af deres efterhånden noget gamle hjemmeside, faldt valget på ProCore. Hans Peter Johannsen fortæller:

”Jeg var rundt mange forskellige steder, og endte hos ProCore da de virkede meget kompetente og samtidig var det et lille firma. De var rigtig gode til at sætte sig ind i min forretning, og hele oplevelsen var meget mere positiv end hos de andre steder. Der var ikke de store armbevægelser, som på de store bureauer, og så var prisen i orden.”

Hjemmesiden har fået ny indpakning

I dag har Toscana-Vacanze en responsiv hjemmeside, hvor folk kan se en boligpræsentation af forskellige ferieboliger. Hjemmesiden er let at vedligeholde og indeholder desuden en udlejningskalender samt bookingformularer til forskellige produkter.

Hans Peter Johannsen forklarer:

”ProCore er selvfølgelig kommet med nogle gode input undervejs. Opbygningen af hjemmesiden er stort set den samme som før, men i en ny indpakning, hvor de så har pakket den rigtig godt ind. Det har de været gode til. Selvfølgelig har den i dag nogle andre tekniske løsninger end på den gamle platform, som ikke længere var tilstrækkelig.”

ProCore reagerer hurtigt

Han ved godt, hvad der gør ProCore til en god samarbejdspartner:

”Det vigtigste har været, at de har reageret hurtigt på de ting, der nu skulle ændres eller på nye forslag. De har været hurtige til at finde ud af, hvad det drejede sig om, så jeg ikke skulle vente i flere uger på et svar. Der er altid nogle justeringer undervejs, der er jo noget, som først dukker op, når den er taget i brug. Men de har altid været hurtige til at fikse det.”

Hans Peter Johannsen slutter af med ordene:

”Man kan forvente hurtig respons og løsninger på det, man spørger om. Det er ikke pakket ind i en masse, men er meget konkret hele tiden. Og resultatet er der ikke noget i vejen med.”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support