textpage-banner.jpg
Umbraco

ProCore har realiseret min hjemmesidevision

”Jeg mødte i sin tid Morten, der ejer ProCore, til et netværksarrangement. Her fik jeg hurtigt et godt indtryk af både ham og virksomheden.”, begynder Mette Møller-Rasmussen, ejer af Memora Consulting.

”På det tidspunkt havde jeg et stort firma som webudbyder, men jeg var ikke tilfreds med dem. Jeg tænkte, at en mindre virksomhed var et bedre valg.”

ProCore lytter til mig

”Med den tidligere udbyder var jeg bare en ud af mange. Jeg mærkede hurtigt en svindende interesse i at supportere mig, selv om jeg havde betalt for det. Det har jeg aldrig oplevet hos ProCore. De har tid til at tage sig af både stort og småt, når jeg kontakter dem.” fortsætter Mette Møller-Rasmussen.

For hende er det vigtigste at føle sig både set og hørt:

”Hos ProCore tager de sig tid til rent faktisk at lytte til, hvad jeg gerne vil have. Der får jeg den support og sparring, som jeg har brug for. Og så forstår de at tale i et sprog, der er til at forstå.”

ProCore har den rigtige størrelse

Hvad har så skabt mest værdi?

”Helt klart at de forstår min ’vision’. Jeg er ikke til alt for tekniske og overfyldte hjemmesider. For mig betyder det meget, at jeg får en hjemmeside, som rent faktisk ser ud, som jeg havde forestillet mig. Det gør den nu, og jeg er ovenud tilfreds med den.”, siger Mette Møller-Rasmussen.

”Desuden er hjemmesiden let selv at vedligeholde. Jeg fik en introduktion til Umbraco og ved præcis, hvordan jeg opretter nye indholdssider, lægger billeder og video ind, osv. Sker det alligevel, at jeg har brug for hjælp, er ProCore altid meget lydhøre.”, fortsætter Mette Møller-Rasmussen.

Hun er da heller ikke i tvivl om, hvorfor andre skal benytte ProCore:

”De er kompetente og hurtige til at besvare forespørgsler - og så har de den helt rigtige størrelse. Med det mener jeg, at de er store nok til at håndtere hjemmesider og andre løsninger, der er meget større end min, men samtidig små nok til, at alle kender den enkelte kunde og kan hjælpe. Det er deres store styrke!”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support