textpage-banner.jpg
Umbraco
Integrationer

Vi har fået den bedste løsning

HM Entreprenør A/S stod med en hjemmeside og et intranet, der trængte til en overhaling. I samarbejde med ProCore gik de derfor i gang med en større proces.

”Vi har brugt ProCore til at skabe en helt ny og responsiv hjemmeside fra bunden. Og så et intranet. Nu spiller det hele sammen, så når vi lægger noget på hjemmesiden slår det også igennem på intranettet.”, fortæller Sine Madsen fra HM Entreprenør A/S.

De er superprofessionelle

Sine Madsen fortsætter:

”Vi fik tillid til dem med det samme. Stine og Morten fra ProCore er rigtig gode til at præsentere. Efter vores første møde, sendte de os en lang beskrivelse af, hvad vi havde talt om. Derefter ringede de og gennemgik den, så vi var 100 % enige om, hvad vi havde aftalt. Det dokument kan alle hos HM bruge og få gavn af.”

”Tilliden havde stor betydning for os, da vi valgte ProCore. De har også været meget professionelle. Det var vigtigt for os at få en leverandør, som også svarede. Det manglede vi ved den tidligere leverandør.”, forklarer Sine Madsen om valget af ProCore.

De er opmærksomme på kunden

Det var i dialogen med ProCore, at Sine Madsen virkelig mærkede en forskel fra tidligere oplevelser med andre hjemmesideudbydere:

”Vi var meget på bar bund. Der var de gode til at fange, hvad vi reelt gerne ville have. Så det de fremsendte bagefter var bare supergodt. De er gode til at komme med ideer og forslag, som vi ikke lige selv havde tænkt på.”

”Efterfølgende har de været gode til at vejlede os over telefonen. Vi vedligeholder selv sitet og det virker meget simpelt, det vi skal. I dag er der en stemning omkring, at ’det kan vi da godt’. Der var ikke nogen, der havde prøvet den slags før. Så vi var meget glade for, at de er så gode til at forklare.”, siger Sine Madsen om at lære systemet at kende og vokse med opgaven.

Der er ingen tvivl

”Hvis vi kom i tanke om noget i processen, så har de rettet til med det samme, så vi fik det, vi gerne ville. Men i det hele taget var forarbejdet bare gjort rigtig godt. Vi har ikke været i tvivl om, hvad vi kunne forvente og omvendt, hvad de forventede af os. Det at vi havde på skrift, hvad vi var blevet enige om, det har vi ikke prøvet før. Det betød, at vi aldrig var i tvivl om den gensidige forventning. De sørgede for at spørge ind til funktionaliteter, det har vi ikke oplevet før. Vi har kunnet sparre med hinanden og finde den bedste løsning.”, fortæller Sine Madsen om samarbejdet med ProCore.

Hun er da heller ikke i tvivl, da det kommer til spørgsmålet om, hvad der gør, at hun anbefaler ProCore til andre:

”Fordi vi er tilfredse med resultatet. Vi har en hjemmeside og et intranet, som er helt færdigt og som bare fungerer godt. Det store forarbejde har gjort det lettere at få lavet det materiale, som skulle ligge på hjemmesiden. De har forklaret, hvad der er plads til på de enkelte sider, så vi har kunnet lave noget materiale, der passede ind.”

Det er spændende

Faktisk er det første gang, Sine Madsen har prøvet kræfter med sådan en proces. Derfor var det også med en smule betænkning, at hun påtog sig opgaven:

”Først tænkte jeg ’Åh nej, nu hænger det på mig’. Men det har været sindssygt lærerigt, fordi de har været så gode til at guide mig og forklare, hvorfor det var vigtigt. Jeg er for eksempel blevet meget klogere på SEO. Jeg havde ingen anelse om, at det var så vigtigt. Så det har jeg stor opmærksomhed på nu.”

Hun runder af med ordene:

”For mig har det givet en følelse af, at ’det kan jeg sgu godt finde ud af’. Jeg synes, det har været spændende. En anden gang er jeg ikke bange for at gå igennem sådan en proces igen. Det har været vigtigt for os, at vi selv kan holde det ved lige. Men jeg tænker da, at hvis der er noget, så kontakter vi dem selvfølgelig igen. Det er i hvert fald dem, jeg vil ringe til en anden gang.”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support