textpage-banner.jpg
Umbraco

Vi har fået et brugervenligt system med mange muligheder

I forbindelse med en helt ny hjemmeside havde Ulla Heiberg Czaja, Marketingkoordinator hos DEFCO A/S, brug for en udvikler, som både kunne designe og bygge en hjemmeside op. Hun var i kontakt med en udvikler fra sit netværk, men blev henvist til ProCore, hvor hun også kendte Morten Kragh Jensen, Seniorudvikler og indehaver. Valget faldt derfor på ProCore som samarbejdspartner og leverandør.

”Processen var helt ny for mig, men Morten var god til at sende materiale om opbygningen og det designmæssige frem og tilbage til godkendelse. På den måde kunne vi diskutere tingene internt, og forholde os til det.”

En hjælpende hånd

Til overleveringen af hjemmesiden kom Ulla Heiberg Czaja og en kollega ud til ProCore, hvor Morten Kragh Jensen gennemgik hjemmesiden og alle dens funktioner. Efterfølgende, som en hel ny service, sendte han en instruktionsvideo med en sammenfatning af de vigtigste pointer fra gennemgangen.

”Det har været en lang proces for os, fordi vi ikke er vant til at sidde med den type opgave. Men, når man først begynder at arbejde med hjemmesiden, er den lige til at gå, og det er faktisk et nemt system. Hvis der er noget jeg ikke forstår derinde, som fx spørgsmål vedrørende systemet, så har Morten været sød til at hjælpe.”

Vi kan få det, som vi vil have det

Det nye website lagde op til udarbejdelsen af nye visuelle elementer, som kunne understøtte kvaliteten af DEFCO A/S’ produkter. Resultatet blev en ny lækker version 2.0 hjemmeside.

”I forhold til den dialog vi har haft med Morten, og de aftaler vi har indgået, har vi fået det, vi ville have. Det jeg synes er rigtig godt ved hjemmesiden er, at vi hele tiden kan lave om i det og tilkøbe nye muligheder. Nu kan vi udvide og arbejde videre med den. DEFCOs tidligere hjemmeside var meget fastlåst. Med den nye, har vi fået et nemt system, og der er mulighed for at lave om, og udvikle i det, hvis vi ønsker ændringer eller et eller andet. Det synes jeg er fedt.”

Om DEFCO A/S

DEFCO A/S fremstiller kød- og pålægsprodukter af kød fra Danmark og øvrige EU-lande. Virksomheden leverer deres produkter til stort set alle danske supermarkeder, samt en mindre eksportandel til Tyskland, Spanien, England og Sverige. DEFCO A/S har med sine 35 år på bagen vokset sig til Danmarks førende familieejede produktionsvirksomhed indenfor detailpakket pålæg.

Se DEFCO A/S’ nye hjemmeside lige her http://defco.dk/da

 

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support