textpage-banner.jpg
Umbraco

De er eksperter i Umbraco

I sommeren 2013 var DACS’ tidligere hjemmeside meget forsømt. Siden blev hostet hos et firma, som lovede mere, end de kunne holde. Der var brug for en webudbyder, som var villig til at overtage en hjemmeside i en gammel version af programmet Umbraco.

”I første omgang kontaktede jeg et andet firma, som også arbejder med Umbraco hjemmesider. Men da det kom til stykket, var de både meget dyre og i sidste ende ikke villige til at løfte opgaven alligevel. Nu måtte jeg i gang med at spørge i mit netværk. Jeg havde brug for et firma, der var eksperter i Umbraco”, fortæller Ane Dybdahl fra DACS.

Ligesom ProCore har hun sin daglige gang på Kirstinelund.

”Jeg søgte ude i den vide verden, og så endte jeg med at finde dem lige om hjørnet. Det er rigtig rart, at jeg lige kan stikke hovedet ind og sige: ’Hej, ved du hvad …’.”

Interaktiv og moderne

Sideløbende med flytningen af hjemmesiden var DACS gået i gang med at re-designe deres skriftlige materialer i samarbejde med designvirksomheden NNON. Det var en naturlig forlængelse af det projekt, at hjemmesiden fik et ansigtsløft. I dag har DACS en responsiv hjemmeside med et gennemført grafisk design. Den består af flere moduler, som gør det muligt for DACS selv at opbygge deres sider, som de ønsker det.

Ane Dybdahl beskriver det nye system:

”Nu kan vi lave slideshows og sætte mange af vores flotte billeder ind på siden. Det er godt og funktionelt, og så har den nye version af Umbraco bare nogle helt andre funktionaliteter. Den nye hjemmeside er mere interaktiv og moderne,og så viser den vores produkter meget bedre. Desuden er det blevet meget lettere at komme i kontakt med os.”

Betina Nielsen fra NNON, der har stået for den grafiske linje i DACS’ nye materialer, forklarer:

”De har jo specialiseret sig i Umbraco. Her har de en know-how, som er meget vigtig, og de kan en masse programmeringsmæssige ting i det system. Hvis man vil arbejde i Umbraco, skal man vælge ProCore. Det er deres hjertebarn.”

De er gode til at lære fra sig

For DACS og Ane Dybdahl har det været en stor omgang at få det nye site lanceret:

”Jeg havde virkelig fået kam til mit hår. Hjemmesiden var bare meget større, end jeg lige havde regnet med, og så skulle jeg lære det nye system at kende. Så jeg havde nogle sessioner, hvor jeg stod ved siden af Morten fra ProCore. Der kunne jeg spørge og få svar. Morten var meget pædagogisk, det skal han have.”

Hvad har betydet mest i processen? Ane Dybdahl er ikke i tvivl:

”Man får rigtig hurtigt svar på de udfordringer, man sidder med. Jeg synes, ProCore er pålidelige og dygtige, men frem for alt er det godt, at de holder en i hånden og er gode til at lære fra sig.”

”Hele processen med hjemmesiden har kørt rigtig godt. Men det var en stor mundfuld”, indrømmer Ane Dybdahl.

Hun fortæller:

”Flere af mine kolleger fortæller, at vores besøgende synes rigtig godt om det nye udseende. ProCore har bl.a. lavet en kalkulator, som kan beregne energiforbruget på et af vores produkter set i forhold til konkurrerende produkter. Den slags har stor værdi for vores kunder.”

Får hurtigt svar

Betina Nielsen fra NNON er også glad for samarbejdet med ProCore:

”Det hele har været meget ligetil. Jeg lavede designet, og de programmerede. ProCore var konstruktive i deres feedback,og det har været et meget udviklende samarbejde. Vi samarbejdede rigtig godt omkring kunden. Der er ikke’ for mange kokke i køkkenet’, og så er de bare rigtig hurtige. Det kan jeg godt lide.”

Ane Dybdahl runder af:

”Det har betydet meget for mig, at jeg hurtigt får svar på de udfordringer, jeg har siddet med. Da først layoutet lå klar fra NNON, gik ProCore i gang. De har selv clearet med NNON, hvis der har været udfordringer. Det har jeg ikke mærket noget til. Da hjemmesiden var ved at være i mål, tog jeg over og fyldte på. Det er gået så fint.”

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support