Sådan arbejder vi

Kom med på rejsen fra start til slut. Det er vores erfaring, at inden vi går i gang med et stort projekt, skal der afstemmes forventninger. På formødet bliver vi alle skarpe på, præcis hvad opgaven indebærer. Formødet er ganske gratis - og du modtager selvfølgelig et resume bagefter.

process-banner.jpg

Workshop


Workshop

På workshoppen dykker vi for alvor ned i materien sammen med dig. Det kræver mere information, end du måske lige regner med, at få skruet tingene rigtigt sammen. Hvis vi springer workshoppen over, risikerer du at vores grundlag for at løse din opgave er for tyndt. Worst case kan det resultere i, at dit budget sprænger - og det er vi slet ikke interesserede i. Så forventningsafstemningen her går ud på at dække alle detaljer!

Efter workshoppen modtager du en detaljeret opgavebeskrivelse, både som tekst og skitser. I et sprog der er til at forstå. Så du ved præcis, hvad det er, du køber.

Design


Design

Når du har sagt ja tak, sender vi de skitser, du har set og godkendt, videre til vores dygtige grafiker, der med sikker hånd sørger for, at det grafiske udtryk matcher dit brand. Vi sørger selvfølgelig for at afstemme look og feel med dig, så du får det visuelle resultat, du drømmer om.

Her er det vigtigt, at du har fantasien med, for det kan være svært at forestille sig det endelige resultat ud fra skitser og design. Men vi lover dig, at resultatet er værd at vente på.

Udvikling


Udvikling

Det er i udviklingsfasen, at magien sker. Her puster vi liv i grafikerens design, og sørger for at alt bare spiller. Her går vores dygtige it-nørder i gang med at kode og vi tester og fikser eventuelle problemer, imens du bruger din tid på dine kunder og opgaver.

Udviklingen er helt klart den tungeste del af projektforløbet, simpelthen fordi der oftest skal bruges mange mandetimer på at løse din opgave til topkarakter.

Implementering


Implementering

Vi kan se målstregen nu. I implementeringsfasen overtager du det færdige resultat. Inden da har vi sørget for at teste og rette alle fejl - det står i din kontrakt. Så snart vi begynder at implementere løsningen træder vores garanti i kraft, og det betyder, at hvis der opstår fejl efterfølgende, retter vi dem fluks - uden det koster dig en rød reje.

Implementeringen er helt klart det sjoveste for dig. Det er her, du lærer dit nye website at kende gennem vores grundige undervisning. Du skal vide, hvordan du bruger løsningen på den rigtige måde, så du får mest muligt ud af det.

Support


Support

Projektet er sådan set færdigt. Men sker der nu noget, er vi der stadig for dig. Det kan være du oplever et nedbrud eller en ændring i din virkelighed.

Ring til os - så klarer vi resten!