textpage-banner.jpg

Om ProCore

Hos proCore får du ægte, uforfalsket håndværk og unikke it-løsninger, som passer præcis til din virksomhed. Du kan gå direkte i løsningsmode ved at ringe på 40 22 43 43 eller skrive til os. Du er selvfølgelig også velkommen til at læse videre og på egen hånd finde ud af, hvad du kan bruge os til.

ProCore er mere end et reklamebureau

Nogle gange bliver vi sammenlignet med et reklamebureau, men vi er så meget mere end det. Samtidig er vi specialister, så der er mange opgaver, et reklamebureau vil tage, som vi ikke tager.
Vi gør det, vi er bedst til - at levere websites, kundespecifik software og brancheløsninger, der løser dine it-udfordringer. Og vi gør det uden at gå på kompromis med æstetik og brugervenlighed.

Vælg ProCore fra begyndelsen

Vi vil allerhelst med fra starten. Inden du når dertil, hvor et reklamebureau har udviklet et lækkert design, som ikke rigtig kan implementeres, og dine egne medarbejdere har bikset rundt i jeres nuværende løsning uden held. Hvis du tager os med fra begyndelsen, får du et meget bedre slutprodukt. Det siger vores kunder.


”Vi har brugt ProCore til at skabe en helt ny og responsiv hjemmeside fra bunden. Og så et intranet. Nu spiller det hele sammen, så når vi lægger noget på hjemmesiden slår det også igennem på intranettet.” - Sine Madsen, HM Entreprenør A/S.


Brug ProCore som redningskrans

Står du allerede der, hvor du har en løsning, der er blevet dyrere end forventet og stadig ikke virker? Så samler vi gerne op. Alt efter hvor meget du har tilbage i budgettet, finder vi frem til den løsning, der giver dig mest muligt for pengene. Det kræver nogle gange, at du skal prioritere opgaverne og vælge det vigtigste først. Det handler om at stoppe de værste huller, så din skude ikke synker nu og her.

Vi redder ikke bare kuldsejlede hjemmesideprojekter, vi tager os også kærligt af tilbygninger til eksisterede løsninger, opgraderinger i form af anden software og rådgivning om, hvordan du får det optimale ud af den løsning, du har lige nu.


”Det er en lidt speciel sag, ProCore har været inde over hos os. Faktisk var det en reparation af noget, som nogle andre havde lavet, men som vi ikke var tilfredse med. ProCore fik tingene til at fungere for os.”
- Helle Wied, Novasoft

ProCore er din aktive medspiller

I ProCore er vi altid klar på et nyt projekt. Hvis du ikke har fået sat de skarpe streger endnu, skal du ikke holde dig tilbage. Vi er vant til at være aktive medspillere i arbejdet med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Giv et kald på 82 138 138 eller skriv til procore@procore.dk. Vi er altid klar til at rådgive over en god kop kaffe. Du bestemmer, om det skal være hos os eller dig.

textpage-sideblock.jpg

Kontakt ProCore idag

I ProCore er vi altid friske på at tage en uforpligtende snak om en ny opgave. Så hold dig ikke tilbage.

Projektforløb
-
Sådan arbejder vi hos ProCore

Foranalyse
Design
Udvikling
Implementering
Support